0грн.
Зробити замовленняБудь-якій кухні потрібне теплове обладнання для теплової обробки і приготування основних продуктів. Кожен заклад має свою спеціалізацію і специфіку. Саме тому, варто обов'язково розуміти, що саме Вам необхідно для того, щоб правильно підібрати потрібне обладнання. Основний етап готування їжі - це теплова обробка продуктів. На сьогоднішній день існує безліч пристроїв з різними функціями, які полегшують роботу на кухні. Кожний має свою специфіку і визначений функціонал.
Теплове обладнання ділиться на такі види:
- плити - газові, електричні, індукційні, конвекційні;
- пароконвектомати - мультифункціональні пристрої, що поєднують в собі функції плити, фритюрниці, духовки, електросковороди;
- жарочні шафи - одні складаються з декількох секцій, які поділяються теплоізоляційним матеріалом, інші є простими, з одним відділенням. У кожному з відділень можна готувати одночасно різні страви (м'ясо і рибу, випічку і овочі, інше).
Пароконвектомати
Пароконвектомат поєднує кілька режимів приготування: конвекцію, парообробку і їх комбінації. За допомогою такого багатофункціонального пристрою ви зможете готувати продукти різними способами - від обсмажування до запікання.
Вони дуже популярні, тому що замінюють кілька видів кухонного обладнання: плиту, духовку, фритюрницю.
Ще їх велика перевага в тому, що вони економлять не тільки гроші на закупівлю різної техніки, а й робочу площу кухні.
Кухонні плити
Далеко не всім закладам буде досить тільки пароконвектомата, особливо це стосується столових з великою кількістю посадочних місць.
Вони можуть працювати від різних джерел енергії. Це і газові, і електричні. Це теплове обладнання використовується для створення абсолютно різних кулінарних страв.
Жарочні шафи
Жарочні шафи - це обладнання, призначене для запікання, сушки, смаження, тушкування, різних страв з м'яса, риби і для випікання кондитерських виробів. Шафа жарова є обладнанням універсальним, оскільки термічна обробка з їх допомогою здійснюється в широкому діапазоні температур.
За принципом роботи жарочні шафи нагадують духовки. Але якщо в звичайній духовці тепло подається знизу, то в духовці жар розподіляється більш рівномірно, він надходить з усіх боків. Такий варіант термічної обробки гарантує правильне приготування.