Теплове обладнання для кухні школи та садочка

0
Електрокип'ятильники ЕКГ-25/ЕКГ-50/ЕКГ-100Потужність: 9 кВтНапруга: 380 ВТип: електрокип'ятильникОбсяг: 25/50/100 лМатеріал корпусу: нержавіюча стальЕлектрокип'ятильники типу ЕКГ призначені для приготування кип'яченої води на підприємствах громадсько..
0грн.
До кошика
0
Електричний харчоварильний котел КПЭКПЭ -60: 60 л,720×620×850 мм, 10,5 кВтКПЭ -100: 100 л,800×800×850 мм, 15 кВтКПЭ -160: 160 л,1100×800×850 мм, 30 кВтНапруга: 380ВВаріанти виконання: Оптима - верхня панель і переднє облицювання з нержавійки, а бічна..
0грн.
До кошика
0
Електричний харчоварильний котелКЭ -100: 100 л, 905×905×850 мм, 13,5 кВтКЭ -160: 160 л, 940×940×850 мм, 15 кВтКЭ -160: 160 л, 1100×1000×850 мм, 30 кВтНапруга: 380 ВВаріанти виконання: Оптима - верхня панель і переднє облицювання з нержавійки, а бічна..
0грн.
До кошика
0
Марміт для других страв з однією або двома полицями використовується для недовгого зберігання гарячих закусок і страв з мяса, риби, овочів, грибів на підприємствах громадського харчування. Устаткування працює за принципом парової бані і підтримує пот..
0грн.
До кошика
0
Марміт для перших страв з однієї або двома полицями призначений для викладки і короткочасного зберігання гарячих супів, борщів, бульйонів, рідких рагу та інших видів їжі, яка подається в гарячому вигляді. . Потужні конфорки забезпечують постійний наг..
0грн.
До кошика
0
Машина посудомийна універсальна купольного типу призначена для миття глибоких і мілких тарілок, скляного посуду, склянок, підносів, столових приладів. Габаритні розміри: 1860x800x1400 ммДіаметр тарілок: 300 ммНапруга: 380 ВПотужність: 16.3 кВтПродукт..
0грн.
До кошика
0
Пароконвекціійна пічПотужність: 10,5 кВтНапруга: 380 ВУправління: електромеханічнеКількість рівнів: 7 штВідстань між рівнями: 67 ммРозмір дека: 530х325 ммТемпературний режим: +30...+260 ºСМатеріал корпусу: нержавіюча стальШирина: 860 ммГлибина: 900 м..
0грн.
До кошика
0
Плита електрична 2-комфорочна760×590×850Кількість конфорок: 2 штНапруга: 380 ВНаявність духової шафи : так /без духової шафиПотужність: 6 кВтРобоча температура: 0...+300 СВаріанти виконання: Економ - верхня панель з нержавіючої сталі, переднє облицюв..
0грн.
До кошика
0
Плита електрична 3-комфорочна1100×700×850Кількість конфорок, шт :3Напруга: 380 ВНаявність духової шафи : так /без духової шафиПотужність: 11,52/9 кВтРобоча температура: 0...+300 СВаріанти виконання: Економ - верхня панель з нержавіючої сталі, переднє..
0грн.
До кошика
0
Плита електрична 4-комфорочна1000×745×850Кількість конфорок: 4 штНапруга: 380 ВНаявність духової шафи : так /без духової шафиПотужність: 16/12 кВтРобоча температура: 0...+300 СВаріанти виконання: Економ - верхня панель з нержавіючої сталі, переднє об..
0грн.
До кошика
0
Плита електрична 6-комфорочна1420×745×850Кількість конфорок, шт: 6Напруга: 380 ВНаявність духової шафи : так /без духової шафиПотужність: 22/18 кВтРобоча температура: 0...+300 СВаріанти виконання: Економ - верхня панель з нержавіючої сталі, переднє о..
0грн.
До кошика
0
Сковорода електрична промисловаСЕМ-0,2: об'єм чаші 36(42) л,1050х770х890 мм, 4 кВтСЕМ-0,5: об'єм чаші 65(72) л,1470х770х890 мм, 8 кВтНапруга: 220/380ВУправління нагріванням: терморегулятор до 300 С.Розігрів до 200 С: 22 хв.Механізм повороту чаші: чер..
0грн.
До кошика
0
Стіл холодильний з полицею використовується для зберігання холодних страв, напівфабрикатів і охолоджених продуктів харчування на підприємствах громадського харчування. Параметри виробу (габарити, вага, обсяг і кількість дверей) варіюються в залежност..
0грн.
До кошика
0
Шафа жарочна односекційна призначена для теплової обробки продуктів - смаження, запікання, розморожування. Також підходить для випічки борошняних виробів і сушки фруктів.Габаритні розміри: 960х720х1300 ммРозмір жарочної шафи: 580х530х320 ммРегулюванн..
0грн.
До кошика
0
Шафа жарочна двосекційна призначена для теплової обробки продуктів - смаження, запікання, розморожування. Також підходить для випічки борошняних виробів і сушки фруктів.Габаритні розміри: 960х720х1650 ммРозмір жарочної шафи: 580х530х320 ммРегулювання..
0грн.
До кошика
0
Шафа жарочна трьохсекційна Габаритні розміри: 960х720х1800 ммРозмір жарочної шафи: 580х530х320 ммРегулювання температури: C 50-300 (макс. 270)Потужність: 12 кВт Напруга: 220/380 ВВаріанти виконання: Оптима - верхня панель і переднє облицювання з..
0грн.
До кошика
0
Шафа пекарська двосекційна призначена для  випічка кондитерських і булочних страв, а також для  запікання, смаження.Габаритні розміри: 1340*950*1300 мм Розмір жарочної шафи: 1000*790*250 мм Регулювання температури, C 50-300 (макс. 270)Потуж..
0грн.
До кошика
0
Шафа пекарська односекційна призначена для  випічки кондитерських і булочних страв, а також для  запікання, смаження.Габаритні розміри: 1340*950*1000 мм Розмір жарочної шафи: 1000*790*250 мм Регулювання температури, C 50-300 (макс. 270)Поту..
0грн.
До кошика
0
Шафа пекарська трьохсекційна призначена для випічки кондитерських і булочних страв, а також для  запікання, смаження.Габаритні розміри: 1340*950*1650 мм Розмір жарочної шафи: 1000*790*250 мм Регулювання температури, C 50-300 (макс. 270)Потужніст..
0грн.
До кошика
Теплове обладнання для кухні школи та садочка

Будь-якій кухні потрібне теплове обладнання для теплової обробки і приготування основних продуктів. Кожен заклад має свою спеціалізацію і специфіку. Саме тому, варто обов'язково розуміти, що саме Вам необхідно для того, щоб правильно підібрати потрібне обладнання. Основний етап готування їжі - це теплова обробка продуктів. На сьогоднішній день існує безліч пристроїв з різними функціями, які полегшують роботу на кухні. Кожний має свою специфіку і визначений функціонал.

Теплове обладнання ділиться на такі види:

  • плити - газові, електричні, індукційні, конвекційні;
  • пароконвектомати - мультифункціональні пристрої, що поєднують в собі функції плити, фритюрниці, духовки, електросковороди;
  • жарочні шафи - одні складаються з декількох секцій, які поділяються теплоізоляційним матеріалом, інші є простими, з одним відділенням. У кожному з відділень можна готувати одночасно різні страви (м'ясо і рибу, випічку і овочі, інше).
Пароконвектомати

Пароконвектомат поєднує кілька режимів приготування: конвекцію, парообробку і їх комбінації. За допомогою такого багатофункціонального пристрою ви зможете готувати продукти різними способами - від обсмажування до запікання.
Вони дуже популярні, тому що замінюють кілька видів кухонного обладнання: плиту, духовку, фритюрницю.
Ще їх велика перевага в тому, що вони економлять не тільки гроші на закупівлю різної техніки, а й робочу площу кухні.

Кухонні плити

Далеко не всім закладам буде досить тільки пароконвектомата, особливо це стосується столових з великою кількістю посадочних місць.
Вони можуть працювати від різних джерел енергії. Це і газові, і електричні. Це теплове обладнання використовується для створення абсолютно різних кулінарних страв.

Жарочні шафи

Жарочні шафи - це обладнання, призначене для запікання, сушки, смаження, тушкування, різних страв з м'яса, риби і для випікання кондитерських виробів. Шафа жарова є обладнанням універсальним, оскільки термічна обробка з їх допомогою здійснюється в широкому діапазоні температур.
За принципом роботи жарочні шафи нагадують духовки. Але якщо в звичайній духовці тепло подається знизу, то в духовці жар розподіляється більш рівномірно, він надходить з усіх боків. Такий варіант термічної обробки гарантує правильне приготування.