0грн.
Зробити замовленняНейтральне обладнання - збірний термін, в який входить кілька груп устаткування, яке необхідно на кухні, але не може бути віднесено до холодильного, теплового, технологічного і т. д.
В повсякденній роботі кухні нейтральне обладнання приймає на себе дуже велике навантаження. Від того, наскільки продумано стоять ванни миючі, виробничі столи, вентиляційні парасолі і стелажі, безпосередньо залежить ефективність і швидкість роботи кухаря.
Вимоги до нейтрального обладнання для кухні - це гігієнічність, функціональність і безпека для персоналу.
Виробничі столи: на виробничих столах готуються і ріжуться продукти, сервіруються страви. Також столи використовуються в якості додаткової поверхні для установки професійного обладнання та іншого кухонного інвентарю.
Мийні ванни: мають безліч найрізноманітніших функцій. У подібних ваннах можна мити посуд, овочі, фрукти, залишати заморожені продукти для відтавання.
Кухню неможливо уявити без полиць і стелажів. Таке нейтральне обладнання набагато практичніше, ніж підвісні шафи з дверцятами.