0грн.
Зробити замовленняОбладнання для шкільного харчоблоку
До 20 вересня 2019 року всі українські підприємства харчової галузі, зокрема, і заклади освіти, які надають послуги з харчування, а також постачальники та перевізники харчових продуктів, мали впровадити систему управління безпечністю харчування НАССР. Контроль за безпечністю харчування в закладах освіти України наразі здійснюється за новими правилами.
НАССР у навчальних закладах – важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Адміністрація закладів зобов’язана впровадити та постійно підтримувати функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках.
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ШКІЛЬНИХ ХАРЧОБЛОКІВ
Все технологічне та допоміжне обладнання для харчоблоку, можна розділити на наступні групи:
- механічне;
- немеханічне;
- теплове;
- холодильне.
До механічному відноситься все допоміжне і технологічне обладнання для харчоблоків, що забезпечує первинну обробку сировини, підготовку напівфабрикатів і заготовок перед тепловою обробкою, а також всі агрегати для миття посуду. Це група наступних машин:
- машини для чищення і різання овочів на універсальному приводі або картоплечистки, овочерізки, хліборізки і т.д .;
- для підготовки напівфабрикатів і заготовок з м'яса і риби - електром'ясорубки, фаршемішалки;
- для приготування заготовок з тіста - просіювачі борошна, тістоміси;
- посудомийні машини і ванни для ручного миття кухонного та столового посуду.
Очевидно, що оптимальне механічне обладнання для шкільної їдальні та харчоблоку приватного дитячого садка - це комплект з декількох машин невеликої продуктивності на універсальному приводі.
Сучасне теплове обладнання для професійної кухні представлено наступними групами:
- печі;
- котли;
- плити;
- пароконвектомати.
Електрична плита залишається оптимальним тепловим обладнанням для харчоблоку в дитячому садку за двома основними показниками - безпека і гігієнічність.
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ШКІЛЬНИХ ХАРЧОБЛОКІВ
(потужністю до 400, 400-600, 800-1020 учнів)
Опис |
Кількість до 400 учнів
|
Кількість на 400-600 учнів
|
Кількість на 800-1200 учнів
|
Піч пароконвекційна на 10-12 рівнів (на 10-12 гастроємностей) бойлерного типу
|
1 |
1 |
1 |
Піч пароконвекційна на 6 рівнів бойлерного типу.
|
- |
- |
1 |
Очисні таблетки для камери пароконвектомату
|
100шт. |
100шт. |
200шт. |
Таблетки Care-Tab для очищення бойлеру пароконвектоматів бойлерного типу
|
150шт. |
150шт |
300шт. |
Решітка з іржостійкої сталі.
|
6 |
6 |
10 |
Контейнер з гранітною емаллю
|
6 |
6 |
10 |
Перфорована ємкість із нержавіючої сталі
|
6 |
6 |
10 |
Противінь для смаження та випікання з антипригарним покриттям
|
10 |
10 |
10 |
Форма Multibaker з антипригарним покриттям
|
10 |
10 |
10 |
Шпилька із нержавіючої сталі під гастроємності на 18 рівнів, однорядна.
|
2 |
2 |
3 |
Мультифункціональний апарат для варіння, смаження, тушкування, приготування у фритюрі, у вакуумі, низькотемпературного приготування.
|
1 |
1 |
1 |
Гастроємкість з нержавіючої сталі. h200. Температурний режим: -20°C – 300°C
|
6 |
8 |
10 |
Гастроємкість з нержавіючої сталі. h65 Температурний режим: -20°C – 300°C
|
- |
12 |
15 |
Гастроємкість з нержавіючої сталі. h100 Температурний режим: -20°C – 300°C
|
- |
12 |
15 |
Гастроємкість з нержавіючої сталі. h150 Температурний режим: -20°C – 300°C
|
- |
8 |
10 |
Підставка із нержавіючої сталі для мультифункціонального апарату з двома тиглями по 25 л.
|
- |
1 |
1 |
Аксесуари у базовій комплектації для мультифункціонального апарату з двома тиглями по 25 л. Включає:
|
- |
1 |
1 |
Візок для зручного та безпечного виймання продуктів, які готуються, та їх транспортування у контейнерах
|
- |
1 |
1 |
Холодильна шафа, однодверна, з нержавіючої сталі, з регульованими по висоті полицями. Динамічний тип охолодження. Тип агрегату: моноблочний. Автоматичне відтаювання. Холодоагент R134-a. Робоча температура: +0°C – +8°C .
|
4 |
4 |
2 |
Холодильна шафа, дводверна, з нержавіючої сталі.
Полиці регулюються по висоті. Динамічний тип охолодження. Тип агрегату: моноблочний. Автоматичне відтаювання. Холодоагент R134-a Робоча температура: +0°C – +8°C |
- |
- |
2 |
Морозильна шафа призначена для охолодження та зберігання продуктів. Моноблочна система. Холодоагент R404a. Робоча температура: -15°C – -22°C .
|
1 |
1 |
1 |
Посудомийна машина купольного типу. Сталь. Регульований термостат.
|
1 |
1 |
2 |
Котломиюча посудомийна машина
|
- |
- |
1 |
Миючий засіб. Рідкий високо лужний активний хлорний універсальний миючий засіб призначений для професійних посудомийних машин
|
25л |
25л |
75л |
Ополіскуючий засіб. Нейтральний.
|
10л |
10л |
30л |
Універсальний кошик для посудомийної машини
|
4 |
4 |
6 |
Ваги кухонні .Платформа з нержавіючої сталі.
|
2 |
4 |
4 |
Платформа з нержавіючої сталі . Максимальна вага зважування: 150 кг
|
2 |
2 |
2 |
Тістоміс спіральний з нерухомою верхньою частиною. Спіраль, решітка, відсікач тіста та чаша з нержавіючої сталі. Об’єм чаші 22 л.
|
1 |
1 |
1 |
Картоплечистка для очищення картоплі та моркви. Стійка, абразивний диск, корзина для центрифуги, ємність з нержавіючої сталі. Максимальна загрузка 10 кг.
|
1 |
1 |
1 |
М’ясорубка електрична. Споживана потужність 750 Вт.
|
1 |
1 |
1 |
Марміт з нержавіючої сталі.
|
5 |
5 |
5 |
Кришка для марміта
|
5 |
5 |
5 |
Візок сервірувальний з хромонікелевої сталі. Максимальне навантаження: 90 кг
|
2 |
2 |
2 |
Марміт для перших страв. Знімна чаша з нержавіючої сталі. Температурний режим: 30°C – 95°C. Споживана потужність 400 Вт.
|
2 |
2 |
2 |
Овочерізка електрична. Споживана потужність 550 Вт. Тип моторного блоку: асинхронний.
|
1 |
1 |
1 |
Комплект з 7 дисків-слайсерів для овочерізки
|
1 |
1 |
1 |
Набір для картопляного пюре для встановлення на овочерізку.
|
1 |
1 |
1 |
Підставка під пароконвектомата з направляючими
|
1 |
1 |
2 |
Стіл з нержавіючої сталі з ванною мийною.
|
1 |
1 |
1 |
Стіл з нержавіючої сталі з бортом та отвором для збору відходів
|
1 |
1 |
1 |
Стіл з нержавіючої сталі з бортом та двома полицями.
|
5 |
5 |
5 |
Ванна мийна з нержавіючої сталі подвійна.
|
2 |
2 |
2 |
Стелаж з нержавіючої сталі 4-охрівневий.
|
2 |
2 |
3 |
Стелаж з нержавіючої сталі 3-рівневий.
|
3 |
3 |
4 |